enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2012 En Güzel Yazlık Elbiseler

2012 En Güzel Yazlık Elbiseler
A+
A-

Sizlere yine yaz aylarının vazgeçilmez kıyafetlerinden kısa ve uzun elbiseler olarak özel bir sayfa hazırladık. Yaz tatilinde en çok tercih edeceğiniz elbise tasarımlarını aşağıdaki sizlere seçtiğimiz elbise modellerinden seçebilirsiniz. Tabiki elbise modeli gideceğiniz mekana uygun renk ve tasarımda seçilmeli. Mesela yazın bir akşam yemeğinde uzun şifon straplez ya da tek omuz hem şık hem de rahat edebileceğiniz bir elbise seçmelisiniz.
Davetlerde ya da kutlamalarda dar kesimli mini ve saten bir abiye seçerek o gecenin en şık bayanı olabilirsiniz. Tabiki iş sadece elbise seçmekle bitmiyor. Ancak ayakkabı seçimi de çok önemlidir. Günlük uzun elbiselerinizn altına babet ya da kalın tahta topuklu ayakkabıları seçmelisiniz.
Abiyelerinizi ise platform topuklu nubuk, saten kumaşlı ya da rugan ayakkabıları seçerseniz şıklığınıza şıklık katmış olacaksınız. Bir çok marka tasarımcıları yazlık elbiselerini pastel ya da neon renkler ile elbiseleri tasarlayarak bayanları cezbetmeyi başarıyorlar. Ve siz bayanlarda bu neon renkli elbiselerle gardronunuzu rengarenk bir hale getirebilirsiniz.
2012 yeni sezon elbise modelleri daha çok şifon ve penye uzun elbise olarak daha çok tercih edilmektedir. Boyu uzun olan bayanlar uzun salak bir elbise ile günlük gezmelerinde bile şıklıklarını koruyabilirler. Fakat boyu kısa bayanların seçeceği elbiseler diz üstü keten yada şifon elbiseler ve topuklu sandaletlerle ile kombinleyerek onlarda günün şıklığını ve zarafetini korumuş olacaklardır.Şimdiden mağza mağza dolaşmak yerine sitemizdeki elbise sayfalarında gezinerek sizlere hazırladığımız elbise modellerini inceleyerek şimdiden size uygun olan elbise örneğini rahatlıkla seçebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz yaz elbise koleksiyonlarını umarım beğenirsiniz.
Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak bu konunun fotoğraf galerisine gidebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica