enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeni Sezon Sokak Modası

Yeni Sezon Sokak Modası

Sokak modası sıradışı bir giyim tarzını yansıtmak olarak da adlandırılabilir. Sokakta moda dışı istediğini giymek, bazen cool, bazen kokoş olabilmektir. Dünyada bir yaşam tarzı haline gelen ülkemizde son yıllarda hızla yayılan bu sokak modası aslında modaya karşı bir hareket olarak da algılanabilir. Aslında modanın ta kendisidir ve gerçek anlamıdır. Çünkü moda sokaklardan başlar.

Sokaklar artık bir defile ortamı hatta birer vitrindir. Hatta insanlar sokakları yaşam yeri olarak seçip burayı kendi yaşam tarzlarına göre belirlerler. Bunun adı Sokak Modası olarak geçer.

Sokak modasıyla haşır neşir olan insanlar kendi düşüncülerini, kendi tavrını, müzik zevkini hayatta duruşunu yansıtır. Gerekirse o kıyafetlere kendini daha iyi yansıtabilmek için küçük dokunuşlarda bulunur. Herkes kendi kurallarını koyar. İşin en önemli kuralı özgürlük ve bireysellik. Hatta sayıları az olsa da, işi daha ileri boyutlara vardırıp tüm duygu ve düşüncelerini kıyafetlerine yansıtıp kendilerini sanat eseri gibi kullananlar bile var. Bizde sizin için son yıllarda hızla yayılan bu akımın 2014 modasını araştırdık. Gelin hep birlikte yeni sezon sokak modasını inceleyelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica