enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeni Sezon Gelinlik Modelleri Trendleri

Yeni Sezon Gelinlik Modelleri Trendleri
A+
A-

Genç kızların küçüklükten beri en büyük en güzel hayallerinden biride beyaz gelinlik giymek. Kendini beyazlar içerisinde görmek. Ama tabi sevdiği erkekle isteyerek evlendiği zaman kendi isteğiyle giydiği zaman anlam taşır gelinlik. Yaz gelince düğün mevsimi de açılıyor. Tabi kışın karlı yağmurlu havalarda bembeyaz gelinlik giymek düğünü gelinliği mahfetmek istemez kimse. En güzel baharda ve yazın geçer düğünler. Yeni sezonun yazında da bir çok çift evlenecek ve gelinlik bakma prova heyecanı başlamıştır çiftlerde. İsterseniz üzerinize göre diktirebilirsiniz isterseniz hazır alabilirsiniz veya kiralayabilirsiniz gelinlikleri.Bunun tercihi size kalmış. Biz şimdi en güzel gelinlik modellerini inceleyelim isterseniz. Size çok yardımcı olacaktır bu modeller.


Benim gelinlikte en favorim kabarık gelinlikler. Benim hayalimdeki gelinlik kabarık straplez sade ama bir okadarda şık bir gelinlik modeli. Çok az bir yerinde taş işlemesi olabilir sadece gelinliğe biraz hareket katmak için. Tabibu hayalimde istediğim gelinlik ama bir çok gelinlikte de gözüm kalıyor. Artık okadar çok fazla gelinlik modelleri varki gelinlik alacak bayanların karar vermesi çok zorlaşıyor.
Straplez gelinlikle rahat edemem diyenlerinincecik askı taktırmasını tavsiye ederim. Straplez giymeye alışık olanlarda çok sorun olmaz straplez gelinlikler.
Tabi askı sadece ihtiyaç için değil isteyerek askı kullananlarda var. Askılı gelinliklerde çok şık duruyor tül askılar veya benim en çok sevdiğim güpür veya dantel askılı gelinlikler.
Kabarık gelinlik modellerinden hoşlanmayan bayanlar için de kabarık olmayan uzun düz gelinlik seçenekleri bolca bulunmakta. Veya isterseniz balık etek denilen gelinlik modelleride bulunmakta.
Her iki kolda askı olmasın diyenler tek omuz askılı gelinlik modellerine ne dersiniz?
Gördüğünüz gibi seçenek çok. Diyelimki bir gelinliğin eteğini diğerinin üst kısmını diğerinin askı kısmını beğendiniz. Eğer diktirme imkanınız varsa bu 3 gelinliğin karışımı bir gelinlik diktirebilirsiniz.
Şimdiden tüm evlecek çiftlere mutluluklar dileriz.
Yorumlar

  1. Gözde E. dedi ki:

    Merhaba.Ya burada sadece bir tanesine gönlüm çok kaydı.Şu sizin sayfanızda onüne yazı denk gelen gelinlige.Rica etsem acaba o gelinliğin tam boy bir resmi varmı elinizdeeeee.Hani önünde 2013 wedding dress yazıyor buy now diye yazılar varya o gilinlik.Onun resmini mail adresime gönderin ne oluuurr.Şimdiden teşekkürler.İyi günler :))

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica