enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Yeni Sezon Trend Mayo Bikini Modelleri

Yeni Sezon Trend Mayo Bikini Modelleri
A+
A-

Yaz geldi tatil zamanı geldi buda demektirki deniz kum güneş = deniz = mayo demektir bayanlar.Alışveriş yapmak için bahane arayan bayanlar alışverişi çok sevenler için de bahane çıkmış oluyor. Mayolarınız da bikinilerinizde en az diğer kıyafetleriniz kadar önemli bayanlar. Çünkü sizin fiziğinizi tipinizi gösterecek kıyafetler. Vücut ölçünüze göre mayonuzu seçmeniz çok önemli. Biraz kilosu olan bayanları saklaması gereken yerleri iyi bilip mayolarını ona göre almalı. BU sezonda mayolarda yok yok her renkte değişik çok özgün mayo modelleri ile karşı karşıyasınız bayanlar. Eminim mayo seçiminde çok zorlanacaksınız yeni sezonda. En güzel mayolar ile yaz senonunda en güzel en şık siz olacaksınız yine.


Rengarenk birbirinden güzel mayoları hep beraber inceleyelim. Mavi ve sarı bikini modeli sizinde üzerinizde çok şık duuracak. Yeni sezonda puantiyeli kıyafetler moda haline geldi. Özellikle elbise ve tulumlarda çok fazla tercih edilen desen 2012 mayo koleksiyonunda da çok fazla tercih edilmiş. mavi ve pembe renk üzerinde beyaz puantiyeler çok hoş görünüyor.
Beyaz bikini olmazsa olmazlardandır. Beyaz en sade renk olmasına rağmen en şık kıyafetlerde beyazı görmek mümkün. Bikinide de aynısı sade ama çok şık görünüyor.
Siyah çok asi sert görünümü olna bir renk ve mayo da çok harika görünüyor siyah mayokinideki dekolteler çok şık mükemmel duruyor. Eminim siyah mayolar tüm bayanların dikkatini çeken model olmuştur.
Renkli giyinmeyi sevenler için birbirinden renkli birbirinden güzel mayo ve bikiniler sayfamızda. 2012 yeni sezon renkli mayolar ile umarım tatilinizde bu kadar renkli ve güzel geçer.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica