enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

2012 Gina En Güzel Ayakkabı Modelleri

2012 Gina En Güzel Ayakkabı Modelleri
A+
A-

Platform topuklu ayakkabılar adeta birbiri ile yarışıyor güzellik şıklık konusunda. Bu sezon çok moda olan platrom topuklu ayakkabılar ile bayanlar da şıklık yarışına giriyor. Her kıyafetinizin altına giyebileceğiniz platform topuklu ayakkabılar ile her yerde şık zarif güzel görünmeniz mümkün.
Hem spor hem şık görünümü ilede spor bir etek veya pantolon altına hem spor hem şık görünebilmeniz mümkün. Bayanlar her zaman şık görünmek isterler ama aynı zamanda da biraz spor giyinmek isterler, kendileri istemese bile gidecekleri mekan sporluk şıklık karışımı olan bir yer olduğu zaman spor kıyafetleri ile topuklu ayakkabılarını kombine ettikleri zaman gittikleri mekanda kendilerini kırmızı halının üzerinde gibi hissetmeleri mümkün. Birden çok platform topuklu ayakkabı modelleri ile yeni bir sayfada beraberiz. Gina platform topuklu ayakkabı modellerini hep beraber inceleyelim


Fiyonklu ayakkabılar benim en çok dikkatimi çeken ayakkabı modellerinden. Aayakkabının üzerinde veya topuğun arka kısmındaki fiyonklar çok şirin bir hava katıyor ayakkabıya. Eğer kıyafetiniz çok sade bir kıyafet ise fiyonk detaylı platform topuklu ayakkabı ile elbisenize hareket kazandırmanız mümkün.
Gece gezmelerinde en çok kullanabileceğiniz rugan platform topuklu ayakkabıarda çok güzel görüüyor ayaklarda. Bu sezon pembenin moda olduğu bir sezon ve platform topuklu ayakkabılarda pembenin ne kadar güzel durduğunu hepimiz gördük. Her bayanda pembeyi sevdiğine göre yani pembe topuklu ayakkabıyı almak kaçınılmaz.
Beyaz yazın rengi ve sade beyaz ayakkabıyı sürekli kullanmak pekte mümkün olmadığından gina ayakkabı markası beyaz platform topuklu ayakkabıya lacivert fiyon ve lacivert çizgiler ile hareket katmış ayakkabı modeline.
Yılan derisi görünümlü kıyafetler ve ayakkabılar çok moda. Gina yılan derisi görünümlü platform topuklu ayakkabılarda ayağınızda çok şık duracak. Diyah vazgeçilmez renklerden ve topuk kısmı açık renk yılan derisi görünümlü ayakkabılar harika görünüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica