enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Rengarenk Topuklu Ayakkabı Trendleri

Rengarenk Topuklu Ayakkabı Trendleri
A+
A-

Bayanlar yeni bir ayakkabı sayfası ile karşınızdayız yine. Sizin ayakkabıya karşı olan zaafınızı biliyoruz. Yeni model ama en güzel ayakkabıları görmek istediğinizide biliyoruz. Farklı modeller kaliteli modeller değişik ayakkabı modelleri görmek istiyorsunuz. Haklısınızda size sıradan ayakkabılar yakışmaz en güzel ayakkabı modelleri layık sizlere. Platform topuklu ayakkabılar veya platformsuz ayakkabıların hepsi birbirinden şık güzel modern. Hepinizin tarzına uygun renk renk moel model ayakkabılar bulunmaktadır sayfamızda. Hem normal gezmelerde giyebileceğiniz topuklu ayakkabılar hemde özel gecelerde giyebileceğiniz abiye topuklu ayakkabıların hepsi mevcut sayfamızda.Şimdi aşağıdaki birbirinden güzel platform topuklu ayakkabı modellerini hep beraber inceleyelim bayanlar.

Puantiyenin moda olduğu yeni sezonda ayakkabılardaki puantiyeli desenler hiçte fena durmuyor. Beyaz puantiyeli mavi ayakkabı yaz için çok ideal bir renk ve üzerindeki dantel ayakkabıya ayrı bir şıklık katmış. Hem günlük hemde gece kıyafetlerinin altına giyilebilecek şahane bir ayakkabı modeli.Diğer bir puantiyeli ayakkabı ise beyaz puantiyeli siyah platform topuklu ayakkabıya platformdan geçen kırmızı şerit ayakkabıya renk katmış. Kırmızı üzerine beyaz puantiyelerde çok göz alıcı duruyor bayanlar.

Pembenin özellikle açık renk pembenin moda olduğu bu sezonda ayakkabılarınızda çok şık görünüyor. Platform topuklu pembe sandalet ayakkabı gerçekten harika. Eminim bu ayakkabı modeli tüm bayanların hoşuna gidecektir. Ve diğer bir pembe ayakkabımız ise pembe süet dolgu topuk ayakkabı modeli çok şık görünüyor.
Koyu pembe fuşya rengindeki ayakkabının yan tarafındaki fiyonk ayakkabıya hareket kazandırmış ve çok şık ber tasarı olmuş.Pudra rengi ince topuk ayakkabı modeli çok şık ve zarif duruyor.

Bilekten bağlamalı mavi çiçekli ayakkabı tam yazlık. Mini etek veya mini elbise ile bu platform topuklu çiçekli ayakkabıları giydiğiniz zaman tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Sarı platform topuklu rugan ayakkabı resmen ben burdayım diyor renkli olmayı sevenler için çok harika bir model

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Kadın sitemap, Dekorasyon sitemap, Yemek Tarifleri sitemap Yandex.Metrica